Sugröret

Rörelsen

RÖRELSEN RÖR IHOP DET BÄSTA FRÅN TOPPEN OCH BOTTEN.

RÖRELSEN RÖR RUNT I DET SOM STELNAT.

RÖRELSEN RÖR UPP KÄNSLOR OCH IDÉER.

RÖRELSEN RÖR VID HJÄRTAT.

RÖRELSEN RÖR DIG.

Sugröret

Julia Salander

 

SUGRÖRET: som suger upp tidens tendenser och erbjuder mänskligheten att suga upp det goda och nödvändiga. En kanal som förmedlar den gemensamma livsenergin.

 

Julia är svensk mästare i skateboard, sjunger i bandet "Spinndock" och studerar sociologi. Hon säger om sig själv: " Jag vill vara med där det händer, och vet var det är "

 

 

Julia växte upp på gränsen i Blackeberg men flyttade som tioåring till London. De närmaste tre åren flyttade hon två gånger till. San Francisco och New Dehli gav henne perspektiv på hur livet kan levas och vad världen står inför. Subkulturer och det som bubblar fram ur nästa generation är de vatten hon simmar i. Musik och matematik är för Julia en passion. Själv uttrycker hon det som att det är de två ytterligheterna på samma skala. Spännvidden som finns i det förhållningssättet kan vara vad som har givit henne epitetet " The Mighty Muse ", vilket var hur Björk och Thomas Bangalter (Daft Punk) beskrev henne i en gemensam intervju för tidningen Rolling Stones.

Julias djupa engagemang i miljörörelsen och de framtidsplaner som spirar där kom väl till uttryck i seriealbumet "The Inbetween World" som hon gav ut 14 år gammal.

Hennes osvikliga känsla för vad det är som är "på gång" och vad som händer i vad man skulle kunna kalla Sveriges unga kulturella Undergroundvärld har gjort henne till en underbar tillgång både för Under-verket och Tak-Samheten.

Huvudkaraktären Indrea i "The Inbetween World"