Våra Medarbetare

Rörelsen

RÖRELSEN RÖR IHOP DET BÄSTA FRÅN TOPPEN OCH BOTTEN.

RÖRELSEN RÖR RUNT I DET SOM STELNAT.

RÖRELSEN RÖR UPP KÄNSLOR OCH IDÉER.

RÖRELSEN RÖR VID HJÄRTAT.

RÖRELSEN RÖR DIG.

Språkröret

Ethel Nyqvist

SPRÅKRÖRET: En kanal mellan olika nödvändiga delar i samhället. En kanal för de röster som inte haft någon, och de röster som har positiva lösningar för framtiden. Ur detta rör kommer inte debatten, utan det fria flödet. .

 

Ethel (90 år) behärskar 7 språk flytande och har en bakgrund som domare. Hon säger om sig själv: " Hic et nunc – Här och nu "

Sugröret

Julia Salander

 

SUGRÖRET: som suger upp tidens tendenser och erbjuder mänskligheten att suga upp det goda och nödvändiga. En kanal som förmedlar den gemensamma livsenergin.

 

Julia (16 år) är svensk mästare i skateboard, sjunger i bandet "Spinndock" och studerar sociologi. Hon säger om sig själv: " Jag vill vara med där det händer, och vet var det är "

Blåsröret

Massmod Navalnyj

 

BLÅSRÖRET: som blåser liv i falnande eldar och skickar pilar med extrem precision. En kanal för det som behöver mera syre. Ett precisionsinstrument som ser det andra blundar för och träffar där det har mest effekt.

 

Massmod (54 år) säger om sig själv: " Jag har gjort allt och vet allt om rädsla och mod ". Hans sociala patos är oefterliknelig i svensk politik. I oktober kommer hans bok "Min väg".

Vem är med i Rörelsen ?

Rörelsen omfattar alla som förstår att världen förändras konstant och som tror på att positiva lösningar är sättet att hantera dessa förändringar. De som aktivt arbetar för detta stödjer vi och deras stöd till oss är välkommet.

 

Det finns medlemmar i Rörelsen från praktiskt taget alla samhällsgrupper.